Categories: Konser duyuruları

20. Uluslararası İstanbul Barok Festivali Açılış Konseri

20. Uluslararası İstanbul Barok Festivali açılış konseri 3 Mayıs 2014 Cumartesi saat 20:00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde.

Program: Austrian Baroque Consort Solistleri ve İstanbul Barok Topluluğu

Leyla Pınar (Müzik ve Sanat Yönetimi)
Defne, Dilruba Bilgi (soprano)Apollo,
Caner Akgün (bariton)
Ali Pınar (Hareket düzeni ve ışık tasarımı)

G.F.Handel – Apollo & Daphne Kantatı HWV122

Klavsen – Leyla Pınar
1. Barok keman – Alise Juska
2. Barok keman – Aliona Piatrouskaya Kalechyts
3. Barok keman – Ceren Gürkan
1. Viyola – Bülent Küçük
2. Viyola – Amedeo Grazia
Viyolonsel – Martin Hinterndorfer
Barok flüt – Nihan Atalay
Barok obua – Georg Fritz
Barok fagot – Klaus Hubmann
Kontrabas – Ceren Akçalı

İstanbul Barok Festivali hakkında daha detaylı bilgi almak için: http://istanbulbaroque.com/

Bilet satın almak için: http://www.biletix.com/etkinlik/RKE51/ISTANBUL/tr

0 0 oylar
Article Rating

View Comments

  • I may need your help. I tried many ways but couldn't solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I'm looking forward for your reply. Thanks.

  • İstanbul'da adresten hurda alımı yapan ve hurdaların değerini nakit olarak ödeyen profesyonel hurdacı firmamız, hem Avrupa yakasındaki ilçelerden hem de Anadolu yakasındaki ilçelerden hurda alımı gerçekleştirmektedir. Amacımız, hurda malzemelerin doğru bir şekilde geri dönüşümüne katkıda bulunmak ve çevreye olan etkilerini en aza indirmektir.

    Firmamız, hurda bakır, hurda alüminyum ve hurda kablo gibi çeşitli hurdaların alımını yapmaktadır. Bakır, alüminyum ve kablo gibi malzemelerin geri dönüşümü, enerji tasarrufu sağlamanın yanı sıra doğal kaynakların korunmasına da katkıda bulunur. Bu nedenle, müşterilerimize güncel hurda fiyatlarıyla nakit ödeme imkanı sunarak, hurdalarını değerlendirmelerine yardımcı olmaktayız.

    Tonajlı hurda alımlarına öncelik vermemizin nedeni, endüstriyel işletmelerin ve büyük projelerin daha büyük hacimde hurda malzemelere ihtiyaç duymasıdır. Firmamız, bu tür alımlarda hızlı ve etkili hizmet sunarak işletmelerin hurdalarını kolayca bertaraf etmelerine yardımcı olur.

    Hurdaların doğru bir şekilde toplanması, ayıklanması ve geri dönüşüm sürecine dahil edilmesi, çevrenin korunması ve sürdürülebilir bir gelecek için önemlidir. Profesyonel hurdacı ekibimiz ve uygun ekipmanlarımızla hurda alımı sürecini titizlikle yönetiriz. Ayrıca, müşteri memnuniyetini ön planda tutarız ve hızlı, güvenilir bir hizmet sunarız.

    Eğer İstanbul'da hurdalarınızı adresinizden almak ve nakit ödeme almak isterseniz, şirketimizle iletişime geçebilirsiniz. Uzman kadromuz hurda malzemelerinizi değerlendirmek ve size en iyi hizmeti sunmak için hazır beklemektedir. Çevrenin korunmasına ve geri dönüşüm sürecine katkı sağlamak için sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

  • At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Paylaş